Fjuul on terveysappi, joka ei laske kaloreita tai askeleita, vaan keskittyy siihen, mikä itse asiassa on tärkeintä. Siihen ETTÄ LIIKUT ja MITEN liikut!

Aktiivisuutesi muunnetaan Fjuul-pisteiksi. Aseta itsellesi henkilökohtainen haaste tai anna panoksesi yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Lisää työpaikan hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Hyvä yleiskunto ehkäisee tauteja, ja saat lisää energiaa jaksaaksesi paremmin. Kaikki voittavat.

Haasta tiimisi!

Fjuulaa itse

Haasta tiimisi

Tue Project LIViä

Miten tuemme Project Liviä?

Lahjoitamme viidesosan kuukausimaksusta Project Livin tukemiseen. Project Liv tekee työtä pitkäaikaissairaiden lasten hyväksi.

Sinä päätät! Mitä intensiivisemmin treenaat, sitä nopeammin Fjuul-pisteesi karttuvat.

Fjuulaa kohti parempaa terveyttä!

 

Valitse kuukausisuunitelma ja ota yhteyttä - me hoidamme loput! Jo 24 tunnin sisällä sinä ja yrityksesi henkilöstö Fjuulaa.

SET

390€/kk

sis. 10 käyttäjää

6 kk

Sisältää: 1 Haaste

Valmentaja: Casual Coach

Tuki: Online

Lisäkäyttäjiä: 5€/kpl (min. 10kpl)

SET

290€/kk

sis. 10 käyttäjää

12 kk

Sisältää: 1 Haaste ja 1 Hyväntekeväisyys

Valmentaja: Casual Coach

Tuki: Fjuul edustaja

Lisäkäyttäjiä: 5€/kpl (min. 10kpl)

GO

Tulossa pian!

sis. 10 käyttäjää

12 kk

Sisältää: 1 Haaste ja 2 Hyväntekeväisyys

Valmentaja: Performance Coach

Tuki: Terveystapahtuma

Lisäkäyttäjiä: 10€/kpl (min. 10kpl)

Lisäkäyttäjiä voi ostaa 10kpl seteissä (5€/käyttäjä). Esim. 50 henkilön yritys. Valitsette Set-paketin ja maksatte 290€/kk 10 käyttäjästä. 40 lisäkäyttäjästä maksatte 200€ lisää. Hintanne on 490€/kk.

Ota yhteyttä meihin päästäksesi alkuun

Kaikki tiimissäsi saavat yksilöllisen kirjautumiskoodin

Lataa Fjuul-sovellus ja aloita Fjuulaus!

Työntekijälle

 • Liikunta vähentää stressiä!
 • Säännöllinen liikunta parantaa muistia!
 • Se saa sinut voimaan paremmin ja lisää luovuuttasi!
 • Fyysisesti aktiiviset ihmiset jaksavat paremmin!
 • Appi on helppokäyttöinen, ja siitä tulee varmasti luonnollinen osa arkeasi.
 • Tavoitteellisuus ja ryhmähenki luovat motivaatiota, et liiku yksin.
 • Terveyttä edistävät panostukset aiheuttavat usein ketjureaktion. Hyvä tapa johtaa toiseen.

Työnantajalle

 • Henkilökuntasi voi paremmin!
 • Yhteinen tavoite lisää yhteisöllisyyttä!
 • Työntekijäsi tuntevat, että työnantaja välittää heistä, mikä motivoi heitä työssään.
 • Kun yritys osoittaa, että työntekijät ovat tärkeitä, vahvistuu myös yrityksen työnantajabrändi. Tämä on tärkeää erityisesti kasvavalle yritykselle.
 • Kun työntekijäsi huolehtivat kunnostaan, yrityksen työterveyskustannukset laskevat.
 • Fjuulin käyttö vaatii vähän, mutta antaa paljon.

"Töissä jaksaa myös paljon paremmin kun liikkuu enemmän"

Q&A

Mietitkö vielä jotain? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin täällä. Jos et löydä vastausta, ota ihmeessä yhteyttä meihin!

Onko Fjuul-treeni raskasta?

Siitä ei tarvitse olla huolissaan! Fjuul optimoi treenisi ja suoritustason yksilölliseen kuntotasoosi perustuen ja mukauttaa itsensä sinun tahtiisi ajan kuluessa.

Mitä Fjuul-pisteet ovat? Miten ne toimivat?

Fjuulin algoritmi muuntaa fyysisestä toiminnasta syntyvän liikkeen MET- (metabolic equivalent of tasks) ja VO2max-arvoiksi sekä kuntoiäksi. MET-arvo voi vaihdella välillä 0,9 (nukkuessa) ja 20 (kova treeni). Nämä esitetään apissa eri intensiteettitasoina, terveellisinä minuutteina ja Fjuul-pisteinä. Toisin sanoen me hoidamme teknisen puolen ja sinä saat keskittyä vain treeniin!

Mikä erottaa Fjuul-pisteitä kaloreista?

Fjuul-pisteiden avulla tulosten vertaaminen on helppoa ja mielekästä. Koska kertyneet Fjuul-pisteet eivät ole suorassa suhteessa käyttäjän fyysisiin ominaisuuksiin, kuten on esimerkiksi kalorikulutuksen kohdalla, voivat myös eri-ikäiset ja -painoiset, miehet ja naiset verrata tuloksia keskenään.

Miten Fjuulin henkilökohtainen treeniohjelma toimii?

Kutsumme Fjuul-apin perusversiota Fjuulin arkicoachiksi (”casual coach”). Se perustuu WHO:n suositukseen, että kaikkien pitäisi harrastaa reipasta liikuntaa (vähintään 3 MET) vähintään 150 minuuttia viikossa, ts. 30 minuuttia päivässä, viitenä päivänä viikossa. Fjuul-apin avulla on helppo seurata, täyttyykö päivittäinen liikunta-annos. Tavoite on harrastaa 30 minuuttia intensiteettikynnyksen ylittävää liikuntaa. Näitä minuutteja kutsutaan apissa terveysminuuteiksi (”healthy minutes”). Jotta käyttö olisi mahdollisimman helppoa, käyttäjä näkee, miten aktiviteetit jakautuvat kolmeen eri luokkaan ”matala”, ”keskitaso” ja ”korkea”. Fjuul-pisteitä saa ainoastaan aktiviteeteista luokissa ”keskitaso” ja ”korkea”. Kokonaisvaltaisuus on seurannassa tärkeää. Jos aktiivisuuden seuraamisessa käytetään yksikkönä vaikkapa askeleita, vaikuttaa usein siltä, että liikkuu todella paljon, vaikka suurin osa lasketuista askelista voi kuulua intensiteettiluokkaan ”matala”. Silloin niillä ei ole terveyttä edistävää vaikutusta, vaikka niin helposti voisi olettaa.

Tällä hetkellä henkilökohtaisen coachin käyttöä testataan lisätoimintona. Lisätietoa aiheesta tulossa myöhemmin.

Miten saan Fjuulin osaksi toimintaani?

Fjuul sisältää kaikki ne elementit, jotka hyvinvointiohjelman lanseeraaminen ja käyttöönotto yrityksessäsi vaatii. Käyttäjien tiedot kerätään, analysoidaan ja voidaan muuntaa suositelluiksi toimenpiteiksi.

Mitä älytyökaluja voin liittää Fjuul-appiin?

 • Health App (Apple)
 • Garmin connect
 • FitBit
 • Suunto (ainoastaan workouts)
 • PolarFlow (ainoastaanworkouts)
 • Google Fit
 • Sportstracker toisen apin kautta kuin esim. Apple Health
 • RunKeeperPro (toisen apin kautta)
 • Endomondo (toisen apin kautta)
 • Runtastic (toisen apin kautta)

Miten Fjuulin haasteet toimivat?

Käyttäjän Fjuul-apissa näkemät haasteet ovat valitun Fjuul-kumppanin (esimerkiksi työnantaja tai vakuutusyhtiö) valitsemia ja tarjoamia. Jotta yhteistyökumppani voi ottaa haasteen käyttöön, ryhmässä pitää olla vähintään viisi osallistujaa. Ilman haastetoimintoa Fjuulia voivat käyttää kaikki yrityksen työntekijät. Haasteet ovat yksittäiselle käyttäjälle vapaaehtoisia.

Kun haasteen ottaa vastaan, käyttäjän henkilökohtaiset Fjuul-pisteet lisätään kokonaispottiin haasteen voimassaoloaikana. Osallistujien henkilökohtaiset pisteet eivät näy muille käyttäjille. Jos ryhmän koko on vähintään kymmenen, osallistujat voivat anonyymisti verrata omaa kokonaistulostaan muiden osallistujien kokonaistulokseen.

Miten Fjuul huolehtii henkilötiedoista?

Fjuul käyttää käyttäjän rekisteröinnin yhteydessä antamia henkilötietoja sekä käyttäjän antaman hyväksynnän jälkeen valitusta aktiivisuustyökalusta (esim. Garmin Connect) siirrettyjä henkilötietoja. Käyttäjä voi itse päättää, mitä tietoja hän haluaa antaa.

Kuulostaapa kivalta! Miten pääsen alkuun?

Rekisteröinnin jälkeen osallistujat käyttävät Fjuul-apissa tiettyä koodia. Käyttäjä valitsee haluamansa aktiviteetin. Tämän jälkeen voit verrata omaa tai tiimisi edistymistä.