KESÄKILPAILU

Voita VBL tai ÖT digilehtitilaus tai Gårds-Smak vegekassi

1. Ota kuva itsestäsi + kuvakaappaus Fjuul sovelluksesta kun Fjuulaat

2. Julkaise kuva Instagramissa tai Facebookissa hästägillä #fjuulinghaaste

3. Toivo voittoa!

Ilmoittaudu ja osallistu aikavälillä 8.-30.6.2020!

Sinä päätät! Mitä intensiivisemmin treenaat, sitä nopeammin Fjuul-pisteesi karttuvat.

Jos haluat olla ensimmäisten joukossa edistämässä työntekijöidesi hyvinvointia, lisätä työn tuottavuutta sekä muuttaa kulttuuria entistä terveellisempää suuntaan ja samalla vähentää sairaspoissaoloja - sinun tulee ehdottomasti liittyä mukaan tähän ilmaiseen haasteeseen ja nähdä, mistä siinä on kyse.

 

Q&A Fjuul hyvinvointiappista

Miten Fjuul haasteet toimivat?

Käyttäjän Fjuul-apissa näkemät haasteet ovat valitun Fjuul-kumppanin, esimerkiksi työnantaja tai nyt kesäkuun 2020 aikana Fjuulinghaasteen, valitsemia ja tarjoamia. Jotta yhteistyökumppani voi ottaa haasteen käyttöön, ryhmässä pitää olla vähintään viisi osallistujaa. Ilman haastetoimintoa Fjuulia voivat käyttää kaikki yrityksen työntekijät. Haasteet ovat yksittäiselle käyttäjälle vapaaehtoisia.

Kun haasteen ottaa vastaan, käyttäjän henkilökohtaiset Fjuul-pisteet lisätään kokonaispottiin haasteen voimassaoloaikana. Osallistujien henkilökohtaiset pisteet eivät näy muille käyttäjille. Jos ryhmän koko on vähintään kymmenen, osallistujat voivat anonyymisti verrata omaa kokonaistulostaan muiden osallistujien kokonaistulokseen.

Mitä Fjuul-pisteet ovat? Miten ne toimivat?

Fjuulin algoritmi muuntaa fyysisestä toiminnasta syntyvän liikkeen MET- (metabolic equivalent of tasks) ja VO2max-arvoiksi sekä kuntoiäksi. MET-arvo voi vaihdella välillä 0,9 (nukkuessa) ja 20 (kova treeni). Nämä esitetään apissa eri intensiteettitasoina, terveellisinä minuutteina ja Fjuul-pisteinä. Toisin sanoen me hoidamme teknisen puolen ja sinä saat keskittyä vain treeniin!

Mitä teen Fjuul-pisteillä?

Fjuul-pisteitä voit saada eri etuja käyttöösi, esimerkiksi paremman vakuutussuojan tai etuja ja palkintoja työpaikallasi. Fjuul-pisteitä voidaan yksinkertaisesti pitää terveellisten elämäntapojen valuuttana.

Mitä älytyökaluja voin liittää Fjuul-appiin?

Health App (Apple)
Garmin connect
FitBit
Suunto (ainoastaan workouts)
PolarFlow (ainoastaan workouts)
Google Fit
Sportstracker toisen apin kautta kuin esim. Apple Health
RunKeeperPro (toisen apin kautta)
Endomondo (toisen apin kautta)
Runtastic (toisen apin kautta)

Miten Fjuul huolehtii henkilötiedoista?

Fjuul käyttää käyttäjän rekisteröinnin yhteydessä antamia henkilötietoja sekä käyttäjän antaman hyväksynnän jälkeen valitusta aktiivisuustyökalusta (esim. Garmin Connect) siirrettyjä henkilötietoja. Käyttäjä voi itse päättää, mitä tietoja hän haluaa antaa.

Eikö fjuuling ole sinulle ennalta tuttu? Jätä silti yhteystietosi niin kerromme lisää!